Videoprůvodce: Jak vybrat kancelářskou židli

kancelar24_videopruvodce_jakvybratzidli

Ať už trávíte za počítačem hodiny každý den, nebo jen sem tam, výběr správné kancelářské židle může udělat obrovský rozdíl. V tomhle videoprůvodci vás provedeme všemi důležitými kroky, abyste si vybrali židli, na které budete rádi sedět celý den. Pusťte si videa níže a udělejte první krok k pohodlnějšímu sezení!


Pořídit si židli, nebo křeslo?

Stojíte před otázkou, jestli zvolit klasickou kancelářskou židli, nebo se pohodlně usadit do křesla? Každá varianta má své pro a proti, a my vám v dalším videu ukážeme, v čem se liší. Ať už potřebujete židli pro dlouhé pracovní dny nebo chcete křeslo, do kterého se můžete pořádně zabořit, my vám pomůžeme rozhodnout se, co je pro vás to pravé.

Jaký potahový materiál zvolit?

Potah vaší židle nebo křesla není jen o vzhledu, ale také o tom, jak se budete při sezení cítit. V následujícím videu vám ukážeme různé druhy potahových materiálů – od klasické látky, přes síťovinu až po kůži. Pojďte se podívat, který materiál bude pro vaše potřeby ten nejvhodnější. Praktické tipy vám usnadní výběr.


Jak se vyznat v mechanikách?

Když začnete hledat kancelářskou židli, narazíte na pojmy jako synchronní mechanika nebo houpací mechanismus. Co to ale přesně znamená? Nenechte se zmást! V následujícím videu vám ukážeme rozdíly mezi jednotlivými typy mechanik a poradíme, jak si vybrat tu, která vám zajistí pohodlí a správnou podporu. Pusťte si video a podívejte se, jak se v tom zorientovat.


Ergonomické prvky

Při výběru židle je důležité myslet na ergonomii. Správně nastavená židle totiž může výrazně snížit bolesti zad, krku nebo zápěstí. Jak ale poznat, která židle je ta pravá? Video níže vám ukáže ty nejdůležitější ergonomické prvky – od nastavení výšky sedadla, přes bederní opěrku až po polohovatelné opěrky na ruce. Ergonomie nemusí být věda, tak si video pusťte a zjistěte, jak na to.


Židle se zvýšenou nosností

Hledáte židli, která vydrží větší zatížení, aniž by ztratila na pohodlí nebo designu? V tomto videu vám představíme nejoblíbenější model Claude se zvýšenou nosností, který splňuje požadavky na maximální stabilitu i bezpečnost. Klikněte na video a zjistěte, jaké židle vám nabídnou větší komfort a odolnost.


Co když vás omezuje rozpočet?

Rozpočet může být občas svazující kritérium výběru, ale nebojte, u nás si můžete koupit i levnou pohodlnou židli. Ve videu vás seznámíme se 3 nejoblíbenějšími židlemi, kvůli kterým prasátko rozhodně nemusíte rozbíjet. Taky se dozvíte, jak tyto levné kousky najít u nás v e-shopu.


Kancelářská vs. herní židle

Je rozdíl mezi kancelářskou a herní židlí? Rozhodně ano! V dalším videu vám ukážeme, jaké jsou ty hlavní rozdíly, a pomůžeme vám vybrat tu pravou. Ať už sedíte u pracovního stolu, nebo u herní konzole, my vám poradíme, jak se rozhodnout mezi herními a kancelářskými židlemi.


Jak ušetřit při nákupu: Akce 1 + 1 ZDARMA

Máte v plánu pořídit víc židlí, nebo chcete někomu udělat radost? Pak se vám bude líbit naše akce 1 + 1 zdarma! Dvě židle za cenu jedné – to je nabídka, která se neodmítá. Klikněte na video, kde vám akci přiblížíme a ukážeme pár oblíbených modelů, které jsou do akce zahrnuty.


TOP 5 kancelářských židlí roku 2023

Nevíte, která židle je pro vás ta pravá? Zhlédněte naše video s přehledem pěti nejlepších kancelářských židlí pro rok 2023! Projdeme si židle, které jsou mezi našimi zákazníky nejoblíbenější, a řekneme vám, čím se liší. Jestli hledáte pohodlí, styl, nebo skvělou cenu, určitě si vyberete.


TOP 5 kancelářských křesel roku 2023

Pokud se rozhodujete spíš pro kancelářské křeslo, mrkněte na náš výběr top modelů pro tento rok. V tomto videu představíme 5 nejlepších křesel, které kombinují pohodlí s elegantním designem. Klikněte a zjistěte, které z nich by mohlo být vaší příští oblíbenou oporou během práce.


Sledujte náš Youtube kanál a nenechte si ujít další tipy

Díky, že jste s námi zůstali až do konce! Na našem YouTube kanálu pro vás pravidelně točíme nejen praktické tipy pro výběr kancelářského vybavení, ale také detailní představení našich produktů, jejich montáž a různé vychytávky. Všechna videa najdete i přímo v popisu produktů na webu, takže máte vždy všechno hezky pohromadě. A protože víme, že rozhodování podle fotek nebo textu někdy není ono, snažíme se vám to videem co nejvíce usnadnit.

Takže pokud se vám naše videa líbí, dejte nám odběr a buďte v obraze – další tipy do kanceláře už brzy přistanou! 💡